Hoewel ik vanuit een inhoudelijke opleiding in de zorg ben komen te werken, heb ik een enorm plezier in bedrijfsvoering. Van strategie en leiderschap tot governance en bedrijfsprocessen. Ik bekijk de zorg niet alleen in het individuele contact, maar wil er ook voor zorgen dat iedereen in het bedrijf de beste zorg kan leveren.

Voor alle bedrijven geldt dat de uitdaging zit in het beste halen uit je mensen. Zij kunnen je tot grote hoogten brengen, als er inspiratie is. Vanuit een psychiatrische achtergrond, snap ik wat mensen beweegt en motiveert en kan ik een plan maken hoe je een optimale context creëert. Dit gaat niet over enthousiasmeren, het gaat over duurzaam motiveren. Het beste uit zichzelf halen voor het bedrijf. De eigen belangen in lijn met de belangen van het bedrijf, de belangen van het bedrijf in lijn met die van de maatschappij.

Ik analyseer graag de bestaande zorg en de processen en de achtergronden . Ik leg dit naast de landelijke richtlijnen generieke modules, wetten en werkwijzen.  Binnen deze context geef ik advies over het optimaliseren van de behandeling voor patiënt én voor de zorgaanbieder.